som man bäddar får man ligga ….

Standard

Familjens yngste medlem är hiskeligt snabb på att bädda – mycket mycket snabbare än Janne eller jag! Raaaél smet upp en liten stund innan Janne ikväll o på fem röda hade han fixat sängen så den skulle vara skönt liggbar…. för en liten hund!

Det är ju just det … vi har lite olika uppfattning om hur det ska vara! Vad som är skönt för Raaaél o vad som är skönt för oss att sova i/på är inte riktigt samma….. Janne o jag är ju mer konventionella av oss, o vill ligga längs med på madrassen med täcket över oss o kudden under huvudet …. Raaaél som är mer kreativ hyllar principen att man sover bäst om man bygger små berg av täcken, bäddmadrasser o kuddar o kan luta sig mot mjuka sköna kullar som formar sig efter kroppen.

Jodå, var så säker – vi har försökt hålla hunden utanför sängen ….. men det räcker med att vi åker till jobbet eller nåt o han blir själv hemma så är han snabb som blixten upp i sängen o lägger sig. Stänger vi dörren till sovrummet så öppnar han dörren o tar sig in själv. Låser vi så krafsar han så det blir fula märken i dörren ….. Men till saken hör att såna här bäddningar gör han bara när vi är hemma o han vill ha uppmärksamhet. Eller när han känner att han vill vara lite mer omtänksam o vill vara lite extra hjälpsam o snäll o rar. 🙂
När han är ensam hemma så ligger han bara snällt ovanpå sängen…..

»

  1. Vilken stil han har! I jämförelse med honom är ju inte katten Moses lilla hög under min yllefilt något att tala om.

    Gilla

    • fniss, ja, Raaaél ligger ju sällan eller aldrig UNDER täcket… Och om inte annat så är det viss storleksskillnad på Moses o Raaaél ….. men båda har förmågan att töja o sträcka ut sig till oanad storhet …..

      Gilla

  2. Pingback: Raaaél mår bä…ddre? « LenaBn's Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s