Repeat: Nikon School Intro

Standard

Idag på förmiddagen har Janne o jag varit till Falun på Nikon School Intro för systemkameror, för andra gången. Förra gången var i februari 2010 efter vi köpt ”stora klunsen”. Nu har Janne köpt sig en egen ”kluns” o han fick oxå med en biljett till grundkursen, så nu har vi varit för andra gången. En gång per kamera 🙂 Mycket var nytt från förra gången o i alla fall jag fattade lite mer den här gången…

Sitter o skriver på bärbara o har det kontanta mobila bredbandet igång eftersom vårt vanliga bredband har tekniska svårigheter så jag kommer inte ut på nätet den vägen. Det är ganska sällan Bredbandsbolaget har tekniska problem, men man blir ändå irriterad när det händer….

»

 1. Men vilken fotoaffär ger sådana förmåner? jag håller på med en långtidsplan att skaffa en Nikon system. vilken modell har du (ni) jag vill nog ha en som har en rörlig display, jag har det på min nuvarande, och använder den väldigt ofta, tar ju ofta marknära bilder t ex

  Gilla

  • När man köper en Nikon spegelreflexkamera (på vissa affärer, vet inte om det är via alla som säljer Nikon?) så får man med en entrébiljett till Nikon School Intro. Som ”medföljande” får man betala för sig … Info om kurserna finns på Nikons svenska hemsida. Det är en kille från Stockholmstrakten som åker runt o håller kursen, som är mycket bra!

   Vi har varsin D5000 som vi är helnöjda med, plus att jag har min lilla Coolpix S8000 att stoppa i fickan.

   Gilla

   • Försäljaren av bla Nikon i sandviken får man i princip ”kurs” av varje gång man råka gå in i affären och fråga om något. Men det är lite stressande, han pratar coh pratar och pratar ……….och slutar aldrig. han drunknar i sitt eget engagemang om man så säger, men jag har bestämt att när jag köpte min Nikon vill jag köpa den på ett ställe jag faktiskt kan gå in och fråga om jag undrar någon även om man få betala mer än på de stora butikerna. Jag räknar att jag kan få billigare eftersom jag tänker köpa flera objektiv och tillbehör vid samma tillfälle.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s