Nygammal dator

Standard

Idag har jag fått hem datorn från verkstan igen … välstädad som få. Det enda som fanns i datorn var Windows 7.

Så jag fick börja lägga in säkerhetsprogrammet, sen ordbehandling, bildbehandling osv … när programmen fanns där var det dags att lyfta in alla dokument o bilder från den externa hårddisken… har hållt på hela kvällen för att försöka klämma in allt … nu ger jag mig för ikväll.

Men kändes fantastiskt att datorn helt utan krånglande hittade de externa enheterna så det var så lätt att importera alla filerna.

Annars började dagen med ett akut tandläkarbesök … vaknade natten till söndag med ont så ont i eller omkring en visdomstand, o eftersom två redan är utdragna misstänkte jag att den tredje kunde börja jäklas nu… Men inte. Det var endera ”träningsvärk” i spända muskler eller nåt som kallades ”spott-stenar” – lär ska vara ungefär som njur- eller gallstenar men som sätter sig i salivkanalerna. Låter som nåt riktigt hitte-på till 1:a april tycker jag … Men jag får väl knapra lite inflammationshämmande o ta fram bettskenan så får jag se om det blir bättre.
.
.
.
… å nu har jag importerat fotona från ”stora klunsen” – ca 250 bilder som upptog halva minneskortet…. (det blir stora filer när man kör NEF/RAW-format…..) Sen har jag ju min lillekamera som jag oxå ska tömma på bilder – det är nog lika många där … Å så Jannes kluns… har man inte göra så skaffar man sig!

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s