Glad idag!

Standard

Tacka Avesta Data för det !

Nu ska jag bara göra jobbet, oxå…..

Alltså… delar av min hemsida kraschade ju när jag höll på o fipplade efter datoromstarten i slutet av maj. Roten skadades på nåt vis så en massa bilder saknas på hemsidan o strukturen bakom är totalkvaddad.

Tack, Daniel på AvestaData! Kopian de sparade på innehållet i min dator när de blåste om datorn fanns FORTFARANDE kvar så jag kunde få en kopia på filerna jag saknade. Nu hoppas jag bara att det ska fungera att ladda upp det på nytt o att det reparerar hemsidan.

Filerna från innan kraschen ligger på ett usb-minne o jag hoppas innerligt att det ska lösa problemet!

»

 1. Vilket ånegst jag får när du berättar om dina datorproblem .jag lever så in i dem så jag tror att allt MITT är borta för ALLTID. Jag har faktiskt skaffat tre externa hårddiskar, en för bilder en för mina skrivprojekt och en för allt annat i en salig röra dessutom men jag för inte över dokument lika ofta som jag borde. Min tanke i början vart att skriva in direkt i resp hårddisk, men det har inte blivit så ännu.

  Gilla

  • Ja, den här våren har varit utan motstycke vad gäller datorkrångel… Hoppas jag slipper uppleva det igen!

   Har aldrig under alla mina år med dator i huset varit med om liknande. Men allt har fixat sig vartefter: Datorn omblåst o är nu mycket stabilare. Skrivaren – HP skickade en ny istället för att bara byta skrivarhuvudet.
   Nu har jag ”bara” ett öppet ärende hos internetleverantören om driftstörningen som gör att jag manuellt måste in o ändra på nätverkskortet varje gång jag vill ut på internet…
   Hade jag vetat att det var datorn som krånglade i vintras hade jag inte behövt köpa de 2 nya externa HDD; nu har jag en på 2TB till säkerhetskopior på ”datorn”, en extern på 500GB till säkerhetskopiorna på foton – o två på vardera 500GB, en med en massa gamla foton på, o den andra… tja, den kan jag lägga vad som helst på. Jag trodde ju att det var den som det var fel på när det i själva verket var datorn…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s