Äntligen SEMESTER !

Standard

Idag har jag gjort sista arbetsdagen före semestern – 4 veckor, varav 3 helt oplanerade, ligger framför oss… DET känns skönt!

Å idag har det varit ”typiskt” semesterväder – regnet har strilat ner, mer eller mindre, hela dagen. Men det ska bli bättre i helgen, säger ”dom som vet”, dvs dom som kollar väderrapporterna. Det gör ju inte jag…

Vädret betyder ju oxå att vi lyckas slingra oss från grillmonteringen en dag till… Vem vill gå ut o försöka skruva ihop en grill i regnet? Ingen i det här huset, i alla fall.

»

 1. Nu blir jag också helt ledig i tre veckor, utan att ha piskan från universitetet över mig, det känns befriande!!! Du som vet så mycket, när jag går in på min statstik så ser jag något som heter Sidvyer 10 st, och sidvisningar 1 st. Vad är det? Annars har jag haft 235 inloggningar på min sida, jättekul!!! Jag har väl säkert själv stått för en hel del av dem, men annars är det kul att veta att sidan läses av andra. Den blir riktigt bra, känns det som, jag skriver ju om, för mig, ett livsviktigt ämne… Ha det bra på semestern, jag kanske dyker upp första veckan i augusti om du är hemma då? Kram

  Gilla

  • Det är sååå skönt att vara ”ledig”… nåja, men bara det att slippa passa tider andra bestämt åt en är ganska skönt. Sovmorgon. Sena varma sköna sommarkvällar.

   Nej, jag vet inte skillnaden på sidvyer och sidvisningar – kan det ena avse dom som går in på din blogg på startsidan o det andra dom som har en länk o kommer direkt till ett inlägg? Nån sån variant har WordPress, att jag kan se hur många som gått till startsidan eller dom som gått direkt till ett visst inlägg? Kan även se hur många som från min blogg länkat vidare till andras bloggar.

   Vi har fortfarande inte planerat nåt för semestern … 🙂 Men vi har ju våran gamla husvagn så vi kan ju kvista iväg med kort varsel åt vilket håll som helst. Men jag måste ju vara i Falun o dra igång grundkursen den 6 augusti – DET ska bli skoj!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s