500

Standard

Ja, tro’t eller ej. Det här är mitt inlägg nr 500 i den här bloggen!

Sitter här framför TVn o slötittar på ett trädgårdsprogram, om trädgårdar i Sydostasien, där det vi ser som exotiskt är vardag, och andligheten är ständigt närvarande – både i trädgårdarna o marknaderna.

Imorgon ska jag avbryta semestern o gå in o jobba en dag – chefen ringde i förmiddags o frågade om jag kunde komma in o svara på frågor o sånt… Det blir så när arbetskamraterna är sjuka eller får andra förhinder. Å en dag kan jag väl gå in? Vi är ju hemma o har inget planerat imorgon. Det enda jag planerar den här veckan är en tripp till hufvudstaden, det är ett par utställningar som jag vill dit o kolla, Jacob Felländers foton på Fotografiska Museet och den på Nationalmuseum, Last och Lust. Janne är inte lika intresserad så han stannar hemma med voffen. Så nu håller jag på o kollar tågtider o priser – olika dagar o avresetider. För jag är inte särskilt intresserad av att ha bilen med i storstadstrafiken…

Idag har vi varit till Västerås o kollat in det nya köptemplet IKEA… gräsligt stort, man skulle nästan ha haft en liten golfbil o tuffat runt med… men det fungerar inte så bra eftersom det är i två plan… vi tog genvägar där vi kunde men fick ändå en överdos IKEA… stort, så stort. Men vi lyckades trots allt få tag på det vi sökte, å det känns bra.

»

    • Tittade i första hand på olika lösningar för ombyggnad av köket (nej, vi har inte bestämt oss för nåt än), det stora nya IKEA o så köpte vi lite smågrejer, servetter, CD-lådor å så fick vi tag på BILLIGA sängkläder – påslakan o örngott för 29:- !!!! så vi köpte varsitt sånt också.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s