höststorm ute

Standard

Det blåste rejält i fredags när jag var till Stockholm, både här hemma o i storstan. Men det var skapligt varmt för årstiden, 5-7 plusgrader, o ingen nederbörd. Å andra sidan var vi ju inne större delen av dagen… bara ute när vi förflyttade oss från ena stället till det andra…

Men… det var ingenting mot idag. Sitter uppkrupen i soffhörnet med datorn över knäna o hör hur vinden dundrar utanför – eller är det regnet som bullrar när det slår mot fönstren? … troligen lite av varje.

Börjar hämta mig efter alla intryck i fredags, jag åker gärna tillbaka för en repris av Moderna Museet, både Turner-Monet-Twombly och den tredelade fotografiutställningen tål att ses om.

Utställningskatalogen o Cy Twombly-bag

When I work,
I work very fast,
but preparing to work
can take any length
of time

    Cy Twombly

Igår var jag till Falun för lite kroki/modellteckning. Var nog lite för trött efter fredagsutflykten så det gick inte så bra 🙂 Å andra sidan tror jag att kroki inte är nåt man gör en kort period o sen blir ”färdig” med, det är snarare en ständigt pågående process. Vare sig man tycker resultatet blir bra eller inte så är det nåt man behöver göra, hela tiden. Balans, proportion o harmoni i teckningarna, balans, proportion o harmoni i livet. Alla delar av mitt liv påverkar de andra delarna av mitt liv.

»

  1. …o vi skall bullra oss iväg i strålande solsken o hämta Andalusiskt Championatintyg på Atarfes tjurfäktningsarena…
    …isses så det låter

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s