3:dje advent 2011

Standard

Tredje advent 2011, vid halv elva ungefär. Solen orkar inte så högt på himlen, men gör ändå sitt bästa för att värma oss frusna.

Den här helgen har det varit Nobelfest, med högtidlig prisutdelning och sen stor gala i Stockholms stadshus o framför allt tanterna har fått vädra festblåsor och smycken. Jo, herrarna har väl fått plocka fram finstassen, dom med, men de svarta smokingarna eller galauniformerna är inte riktigt lika färggranna som klänningarna. Nej, jag var inte med på festen, o jag har inte ens deltagit via TVn den här gången, bara kikat LITE…

Söndagmorgonen har jag tillbringat med att fylla i papper till försäkringsbolaget för att försöka få ut några kronor för Raaaéls operation. Själva operationsjournalen skulle de skicka direkt från veterinärmottagningen, men skadeanmälan, det där första besöket o sen analys-kostnaden måste jag väl skicka in själv. Men själva operationssåret ser fint ut – det har läkt bra under t-tröjan Raaaél fick ha på sig för att inte slicka, bita eller klia i det. Imorgon ska vi till ”vår” veterinär, Hedemora smådjurspraktik, o ta ur stygnen.

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s