Annandag jul 2011

Standard

Annandagen = måndag. I morgon är det vanlig vardag för de flesta – ja, inte Janne då som jobbar skift, han började redan i morse…

Själv har jag tagit semester de här dagarna mellan jul o nyår – känner mig ganska sliten efter alla förkylningar i höst så jag tycker jag behöver några dagar ledigt. Ska försöka klämma in en hel del de här dagarna, dock… Jag vill ju gärna åka upp till Mora o kolla Peter Dahls målningar på Zorn-museet… Å så vill jag ägna mig åt mitt eget måleri, o träffa kompisar… Ingen panik, alltså, allt på en gång!

Å så vill jag ju ranta runt o testa nya lillekameran… Den är ganska precis lika stor som den andra så jag kan använda samma kameraväska… har ju bott in mig i den o tycker den funkar bra! Ska bara köpa till lite tillbehör till den här nye lillen; ett extra batteri o en originalbatteriladdare! Aldrig mer batteriladdare av annat märke – det lärde jag mig av den jag köpte till förra. Den orkar liksom inte klämma in energin i batteriet så förra kameran fullkomligt SLUKADE batterier. Batteriet tog slut väldigt fort, å då blir man inte glad. Hoppas den här nya är bättre!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s