Vedspisvals

Standard

Den här helgen har vi ägnat oss åt slow food – som i tar lång tid att tillaga. På vedspisen. Det passar sig ypperligt att göra Boeuf Bourgignon och gulasch-soppa som båda blir bättre av låååååånga koktider på vedspisen än på vanliga elektriska. Det är ju såna där maträtter som blir bättre ju längre de står på.

Å varför ska man stressa fram mat? Då får man ju bara halsbränna… Bättre låta det puttra o få ta tid (nåja, det funkar ju på helgerna när man har gott om tid, inte lika lätt vanliga vardagar när man jobbar… 😦 ).

Å så blir det ju varmt o gott i huset när man eldar i vedspisen!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s