Snooza på ord

Standard

Att man kan snoooza på morgonen när väckarklockan larmar å snika till sig 10 minuters sömn till… å 10 minuter till… å 10 minuter till är väl känt.

Jag har kommit på att man kan snooza på ord oxå… Ibland när man läser så fångar en mening eller formulering ens uppmärksamhet å så läser man om dem… tänker en liten stund … läser om en gång till… funderar om en gång till o läser igen innan man går vidare.

Eckhart Tolles bok En ny jord – Ditt inre syfte är en sån bok där många meningar och formuleringar får en att ”snooza” – mycket klokt som får en att läsa om vissa meningar och formuleringar och tänka till både en o flera gånger. Det är alltså en bok som tar en stund att läsa 🙂 men det är värt det besväret o den tid det tar. Å den tål att läsas om oxå! En bok som rekommenderas! Finns billigt o bra i pocket så priset behöver inte vara ett skäl att inte köpa o läsa. Den finns säkerligen på bibblan oxå, om nån inte tar sig råd med de 40-45 kr den kostar i pocket om man köper från bokus eller adlibris…..

»

  1. Snooza är skönt! En väckarklocka utan snooze-funktion är värdelös!
    Men så smart att överföra ordet snoooza på ord, meningar, musikslingor, inspelande TV-program och filmer m.m. ……….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s