Blod och Död – nu i repris

Standard

Idag har jag beställt en riktigt skruvad bok via Bokbörsen: Blod och Död av Jens Ganman. Hoppas,  hoppas den kommer den här veckan! Skruvad, rolig, sanslös, galen, huvudlös… vansinnig – LÄNGTAR efter att läsa om!

Jag köpte den i pocket ca 2006-2007 nångång så det är ju nåt år sen, o sen har jag lånat ut den hit o dit för att dela läsupplevelsen med flera o nu kände jag att jag ville ha den igen. VET INTE om boken ligger i gömmorna hemma eller är utlånad o kvarglömd nånstans… minns inte ens vilka som lånat den 🙂  Skit samma, nu har jag köpt mig en egen, ny (nåja, begagnad, eftersom boken är slutsåld, både den inbundna o pocket).

Varsågod, får jag presentera boken om  DEN SLUTGILTIGA DOKUSÅPAN: 

Jens Ganman: Blod och Död

Går dokusåpakonceptet att skruva ett varv till? Eller sjunger det på sista versen? Självklart inte. Folk älskar dokusåpor. Och seriemördare. Och våld. Så varför inte bjuda publiken på ett program som kombinerar dessa företeelser och spränger alla gränser.

En tropisk paradisö.
Tio seriemördare.
Sist kvar vinner.

Tv-producenten mr Love samlar Amerikas tio farligaste kriminella på en paradisö för att se vem som klarar sig längst – en extremvariant av Robinson och Survivor, där man struntar i finliret och går direkt på det folk innerst inne vill ha: blod och död. Precis som på medeltiden när förnedring och offentliga avrättningar var ett folknöje. Samtidigt som han delar ut obegränsat med vapen och droger och dränker deltagarna i usel popmusik och ännu uslare skräckfilmer – dygnet runt.
Och kanske hade det funkat, om det inte varit för humanisten och populärkulturexperten dr Butterworth, som har helt andra planer med sin medverkan och som tänker visa att det går att behålla värdigheten, även i en malström av sex, droger, skräckfilmer, godis och dålig popmusik och som trots sitt blodiga förflutna tänker göra allt för att korsa mr Loves ondskefulla planer och bevisa att även seriemördare har ett hjärta…

Texten/Citatet under bilden på boken är lite omstuvat men kommer från bokus.se

 UPPDATERING, tisdag: Jippi, boken låg i postlådan idag!!  ♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s