Måndag, 16/7 2012

Standard

Måndag den sista arbetsveckan före sommarsemestern i år.

Det känns sååååå skönt att snart få lite semester!

Den här våren har varit tuff med Raaaéls sjukdom o få hans blodsocker stabilt, o nu Jannes operation å sen så har det nu sista veckan hänt lite andra trista saker i bekantskapskretsen, oväntat, sorgligt o ledsamt så tankarna snurrar o far till de berörda familjerna. Så jag ser verkligen fram emot att koppla av o vara lite lat o ledig! Även om Jannes sjukskrivning nu infaller i början av semestern, men det får vi ta. Han är ju sjukskriven o får spara semesterdagarna till sen.

Vädret idag förtjänar ett eget kapitel. Idag har vi avverkat allt från en försiktig sol till skyfall följt av ett redigt åskväder med blixtar o dunder. Å andra sidan blir det så skön luft efter ett rejält åskväder, luften känns klar o ren o blir nästan ”lättare att andas” eller hur jag ska beskriva det.

Så har jag ägnat helgen åt att göra mitt livs ANDRA Spotify-lista.. Jag har använt mig av låtvalet från ”Blod och Död” som grund o gjort en låååång lista på ”soundtracket” från boken, det blev 161 låtar, 10 timmar musik. Den enda skillnaden är att jag tagit varje låt en gång (de som jag hittade på Spotify alltså) och inte som i boken, kört låtarna på repeat, tre i taget ett dygn i sträck… Sen är ju frågan om allt ens kan kallas musik?  En del bra låtar uppblandat med sån där tuggummimusik som klibbar fast i hjärnvindlingarna o som aldrig släpper taget.  Men jag tror att även de låtar jag tycker är bra idag skulle framkalla kräkattacker om de var satta på repeat dygnet runt. De som läst boken Blod och Död av Jens Ganman förstår vilken ypperlig metod det är för att stressa fram det i boken önskadet beteendet!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s