Åter i arbete…

Standard

igen efter årets sommarsemester. 

Det brukar ta några dagar att komma igång igen efter semestern, å i år lär det inte bli nåt undantag. Bara det att börja passa tider när man varit i stort sett klocklös i 4 veckor… det är tufft!  🙂

Dom ringde inte den här helgen heller från Svenska Spel om den där Lotto-vinsten med Drömvinsten som vi väntar på…  🙂  Tror vinsten den här helgen var 158 eller 185 miljoner eller nåt sånt…. inte klokt så mycket pengar!!!  Vilket av beloppen det än är så blir det lite av en  fantasisumma, det är så mycket pengar att man inte riktigt kan föreställa sig det.  Men nog skulle det vara trevligt att bli ekonomiskt oberoende…!

Janne har varit o lämnat in Chevan idag för att fixa kylaren… den som orsakade vår avkortade Ölandssemester. Bara att vänta tills dom ringer att den är klar.

Mer då – jo, jag har varit till Systembolaget o beställt den underbara whiskyn jag provade i whiskybyn i lördags…. mmmm, så gott! Å så köpte jag några chokladtryfflar när vi var o handlade, så nu ska jag njuuuuta, whisky o mörk choklad, en oväntad njutning tillsammans!

»

  1. alltså, det där Mackmyrabesöket fick oanade konsekvenser, Det är som vår Sicilienresa i våras. Vi upptäckte Marsalavinet som är ett dessertvin men vi tycker det är skitgott att ha som ”bli-lite-lagom-berusad” utan att behöva dricka sås tro mängd……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s