Tandagnisslan på en torsdag

Standard

Idag har jag klarat av nåt jag egentligen inte skulle ha gjort förrän på måndag.

Låter det knasigt? Jag hade tid för att laga min ”frakturerade” tand på måndag – idag ringde dom från Folktandvårdan o ville ändra tid, från nu på måndag till om en månad eftersom dom håller på att packa ihop för att nästa vecka börja flytten till nya lokaler… -Neeej, stönade jag, helst inte. Men det fanns ju inget val. -Men jag tar gärna en återbudstid istället, sa jag, så blir inte startsträckan så lång eftersom jag har så lätt att stressa upp mig innan tandläkarbesöket. Det där med hela järnhandeln i käften o sprutor på det är inget jag gillar….

Vid tvåtiden ringde det igen från Ftv: – Vi har fått en återbudstid i eftermiddag, kan du komma till klockan tre? Ja tack, sa jag. Det var ju inte mycket att fundera på, en timmes startsträcka för att trissa upp mig eller vänta en månad.

Så nu har jag klarat av måndagens tandläkarbesök idag – det känns bra. Frakturen var stor o djup så det tog en god stund att bedöva o laga. Först en bedövningsspruta som hon satte så fint tandläkaren att det inte ilade eller gjorde ont alls. Sen ljudet när dom borrar o har sig är det ju inte mycket att göra åt – men nästan att ljudet kan göra ont.

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s