Jätteglad o överraskad!

Standard

Idag när vi höll på o grejade på eftermiddagen plingade det på dörren – Raaaél skuttade blixtsnabbt till dörren o skällde o utanför stod C med en stor papperskasse i hand. Jo, nu har Raaaél hälsat ordentligt på C, sniffat o gjort lekinviter, så inga problem, hon är godkänd 🙂 TROTS att hon har en stor stilig katt-kille hemma!

C kom med en liten julpresent från sig o maken M för alla återfunna okända släktingar! Kanske det kan bli så när barnkullarna var stora o storasyskonen redan flyttat hemifrån när de minsta föddes så de hade ingen naturlig syskonkontakt, eller har nåt hänt som gjort att de förlorat kontakten? Skit samma orsaken, den kan vi troligen inte få reda på idag, vi kan bara konstatera att i en syskonkull saknades det flera syskon som ingen nutida äldre släkting visste om! Och ja, alla ungarna hade samma föräldrar.

DSCN0224

En amaryllis i jättefin julig kruka,  liten platt julklapp som jag ska öppna i jul – spännande!, en bunt skrivarpapper  som tacksamt tas emot – jo, det blir ju en hel del utskrifter när man släktforskar åt andra, vill ju kunna visa vad o var man hittat uppgifterna, å framför allt, om nån annan gör om jobbet ska de ju komma till samma resultat! Så bäst att noga dokumentera vad o var man hittat.

Å jag är så glad för julkassen! Omtänksam present som gör mig jätteglad o uppmuntrar till fortsatt grävande i min takt!

UPPDATERAT:
Alltså, i vissa fall är jag ju lite trög… Jag fick ju en så fin kasse med gottis när jag var hem till C i höstas för att visa lite internetbaserade register å annat sånt jag använder i min släktforskning, så jag hade verkligen inte räknat med EN TILL present! Jag är så innerligt glad o tacksam, men det här var fullkomligt oväntat. Å andra sidan, den kassen var det ätligt gottis i (mycket mumsigt var det med gott vitt vin, kex, ost o annat gottis) den här är en mer för ögonen-gottis (amaryllisen) och praktiskt-gottis (pappersbunten). Julklappen är oöppnad så den vet jag än inget om innehållet i!  Ja, kortet som följde med var ju åxå ögon-gottis med en bild av Anita Arvidsson-Åkerblom på framsidan.

»

  1. Pingback: amaryllisfundering… « LenaBn's Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s