Hur tänkte dom här?

Standard

Fick ett mail som jag bara raderade…. sen kom ett till… men jag fattar ändå inget:

Skärmklipp paketleverand 130117

Ett paket på väg till mig som jag kan hämta i Rom, om jag vill? Men dom saknar min adress, hur vet dom då att det är till mig om det enda dom har är min epostadress? Epostadressen, ja, men varför ligger då paketet i ROM o väntar på att jag ska hämta det, jag bor ju i SVERIGE? Enda kontaktsättet är via telefon eller mail, men ingen fysisk adress i Rom där paketet kan hämtas?

Vem skickar paket utan att ange vem som skickat det?

Varför har firman ett namn, Courier Delivery Company, och eposten är skickad från mlind@feedingamerica.org? feedingamerica.org är en amerikansk organisation som jobbar för att ge mat till hungriga amerikaner… vad har dom med paketleveranser i Italien att göra? Eller tror dom jag är en hungrig amerikan på vift i stora vida världen o har skickat ett matpaket som de tror jag behöver?  🙂

Men det är bara att att sortera in det här i samma skräpkategori som alla andra mail om att jag vunnit på min epostadress, många miljoner euro som ligger o väntar på att jag ska höra av mig för att jag vunnit awards o alla förslag att jag ska ”låna ut” mitt bankkonto mot del i vinsten på transfereringar av miljoners dollar o allt vad det är för dumheter. Jag raderar som regel allt sånt skit bara jag ser dom, orkar inte ens läsa igenom skräpet! OM det vore så att min epostadress hade vunnit ett antal miljoner, då kan dom väl bara skicka pengarna? Dom måste ju inte ha mitt bankkontonummer, det finns ju fortfarande postväxlar och utbetalningskort…

Och svaret är NEJ. Jag har inte beställt nåt som jag väntar på. Vad jag vet har ingen skickat nåt paket till mig från utlandet heller.

Alltså – dom som ”roar” sig med att skicka sån här skit, kan dom inte bara lägga ner verksamheten? Hur många är dumma nog att svara? Mailar jag svar så vet dom ju att min epostadress är aktiv o fungerar, ringer jag så blir resultatet detsamma förutom att dom då åxå har mitt telefonnummer…

Trött så trött på såna här dumheter!

»

 1. jag fick just ett telefonsamtal från nåt säljföretag där jag köpt nån tidskrift från nångång så Nix hindrar inte det. jag sa nej på en gång och killen var lite spydig när han undrade hur jag kunde tacka nej innan jag visste vad det var, jag svarade att jag beställt kurslitteratur för nästan 1500 kronor och pengarna var slut. Det var ett språk han förstod, men jag tycker egentligen synd om dom ringer.

  Gilla

  • ja, dom som ringer har knappast valt det ”yrket” för att de längtar efter att sälja saker per telefon,
   Men alla dessa massutskick av mail som bara retar upp en… morr!

   Gilla

 2. Fullt förståeligt att du morrar.
  Själv har jag också blivit attackerad av försäljare via min mobil och när man svarar blir det bara tyst och så går det ett par minuter, samma visa igen. Så himla tröttsamt! Har man andra, d.v.s vänner som försöker ringa till mig kommer dom inte fram. Min pojkvän hjälpte mig att fixa detta… Alla de nummer (reklam/försäljning) ringer numera ljudlöst i nån sekund och skickas sen till min röstbrevlåda. Nu är det lugnt på den fronten. Men det där med e-post, kan man bara markera som skräp och strunta i att öppna och så hamnar dom i papperskorgen. Punkt slut.
  Vill jag delta i någon tävling eller lotteri som kanske skulle ge nån miljonvinst, så gör jag det i så fall av fri vilja. Men nu är jag ju av den sorten att jag tror inte på TUR. Varför lägga tid och pengar på nåt som ändå aldrig ger nåt tillbaka. Nej, det finns annat i tillvaron som ger mer än allt det där struntet.

  Gilla

  • Ja, å när dom påstår att jag vunnit x miljoner – varför besvära om adress, skonummer, telefon mm? Det är väl bara att skicka pengarna då!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s