Strömsholm igen

Standard

Idag har vi var it på återbesök till Ögonkliniken på Strömsholm igen.Idag har vi träffat veterinär Nils Wallin Håkansson som konstaterade att Raaaéls ögon ser mycket fina ut nu. Inflammationen har lagt sig och TPA-injektionen gjorde susen. Allt ser bara bra ut  nu,vi har  inget att oroa oss för nu  – som vi väntat på det beskedet.

Nu är även stygnen i de yttre ögonvrårna urtagna så han slipper de extra lååånga blåa ögonfransarna.

Tratten ska han ha 1 dygn till efter stygnen togs ur,  fra i natt när vi inte kan ha koll. men from i morgon eftermiddag slipper han helt tratten/struten/kragen. SÅ underbart skönt.

Å på medicinfronten är det rejäl minskning – så skönt. Bara det vanliga insulinet o 2 sorters droppar.  Kortisonpillerna ska han bara ha en varannan dag from nu.

Nu dröjer det en hel  månad innan de vill se Raaaéls ögon igen på Strömsholm. Efter att ha farit dit minst en gång i veckan sen slutet på januari , vissa veckor flera dagar i veckan så känns det helt fantastiskt. Och vi vet ju att om nåt händer så är det bara att ringa.

Så berättade veterinär Nils nåt roligt idag. Han är ju chef för Ögonkliniken och nu har veterinär Maria Källberg (som opererade Raaaél) blivit chef för hela specialistsjukhuset. Det är roligt! GRATTIS MARIA!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s