Söndag 16 februari 2014

Standard

Idag har varit en lugn dag – jag har varit ute i ateljén o målat lite o Janne har tittat på OS- herrarnas skidstafett där dom tog GULD! Damlaget tog guld i stafetten i går – så de är på hugget nu, de svenska skidåkarna, tror jag! Bara säga grattis till båda stafettlagen!

Vad gäller målandet – jag blir ju så slut! Det har ju att göra med min sjukskrivning, ingen koncentrationsförmåga, ingen ork sen jag gick in i den berömda väggen i höstas. Men jag är tillbaka så pass att jag målar i alla fall – det har varit ett långt uppehåll. Jo, jag har ju skapat en del fotocollage men inte målat på länge. Men det är banne mig inte roligt vara sjukskriven! Försöker sysselsätta mig med både sånt som är roligt o som håller hjärnan o kroppen i gång, Känns som att jag lyckas sådär… Risken är stor att jag försöker skynda på tillfrisknandet, men läkaren m fl säger att jag måste ta det lugnt o låta det ta sin tid, vilket inte är lätt!. Tålamod är inte min starkaste sida dessvärre 🙂 !

.

»

  1. Det verkar vara en klok läkare som du fått tag på. Ta det nu lugnt och gör som doktorn råder, så blir du sakta men säkert starkare. Ärligt talat, så verkade du lite gladare igår. Heja, heja!

    Gilla

  2. Ja tålamod är en dygd,, är det visst skrivet nånstans..
    Instämmer med tidigare skribent ..o säger *skynda långsamt* även om det inte är så himla ”kul” .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s