Skalman bor kvar utan fungerande mat- o sovklocka

Standard

Jag eremitar gärna fortfarande i min ensamhet o tassar mina egna vägar. Känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt. Bara att konstatera att min mat- och sovklocka fortfarande inte är riktigt som den ska.


Kände mig i alla fall så stolt o nöjd med mig själv i början på förra veckan. Var iväg till Posten o lämnade in ett paket till Maria i Spanien, Det hade bara legat ca en månad innan jag fick iväg det. Det jag fortfarande har svårt med är stress och att få saker ur händerna så det här kändes bra!

Så var jag ner till ADK dvs Avesta Data och fick hjälp med datorsladden. Har köpt en sladd så jag ska kunna ladda laptopen i bilen via cigg-uttaget, men fick det inte att funka, men se det kunde de fixa åt mig, det känns så bra!
För även om man kan göra mycket med mobilen, så är det lättare på datorn, tangenterna är t ex  inte så mikroskopiskt små!

Bara konstatera – långt ifrån frisk men på väg åt rätt håll ur diket! 🙂 Men blir jag stressad händer ingenting!

Å så har jag så smått börjat  måla igen, nåja kalla det ”måla” är kanske att  ta i men jag sitter i alla fall o föser runt lite färg! Det känns så bra att det  börjat bli  lite mer regelbundet igen så det inte bara är sällsynta tillfällen.

Så det känns som om jag i alla fall slutat gräva ner mig ännu mer!

Första inlägget om Skalman var den 6 april 2014

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s