Utbränd? Nej men Vidbränd

Standard

Jag har idag lagt upp en ny kategori att samla inlägg under.

Inlägg som handlar om mitt mående nu under sjukskrivningen. Men eftersom jag inte vill kalla mig själv utbränd men ändå inte fungerar som jag ska  riktigt så väljer jag kalla  det Vidbränd. Alltså  Utbränd? Nej men Vidbränd ! Så den som inte vill läsa om mina problem kan välja bort dessa inlägg, men jag kommer att skriva ändå o ösa ur mig  som jag vill – för det här är MIN blogg o där skriver jag vad och som jag vill!

»

 1. Alldeles riktigt. det ár DIN blogg o du skriver vad du vill o som du vill. S&nt kánns skönt!!!

  Gilla

  • Försöker hålla balansen, men lika lite som livet bara befinner sig på botten i ett lerdike, är det heller inte enbart en glad ringdans på toppen ! Båda ytterligheterna finns, men man måste försöka undvika fastna i dom. Mestadelen av livet försiggår ju mellan ytterlägena

   Gilla

 2. Jag har ju ägnat hela min blogg Netapetas Tankehörna till att få mig själv att förstå utbrändhetens alla vinklar och vrår, men jag tror inte att läsarna upplevde det som en spypåse. Vill du ha stoff att gräva ur så vet du var du ska hitta det. Att förstå sin sjukdom är en väg till självhjälp, helt klart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s