60 = jämnårsdag

Standard

Ja, det stod så på ett kort jag fick till min födelsedag förra veckan. Jämnårsdag. Smaka på ordet. Det är inte alls dumt… Tack Lotta o Mia!

I övrigt firades dagen i största möjlighet i stillhet, nåja, så stilla det nu kan bli med kamrat Lena här. Å andra sidan var det precis som jag ville ha det så jag klagar verkligen inte. Lena var ju även med på min födelsedagsmiddag på Hong Kong dagen innan födelsedagen.

Från Maria i Spanien fick jag en slant att köpa blommor för… köpte bla en ny Vildkaprifol istället för den som mördades av snön för några vintrar sedan.  Tja snön åkte ner från taket o knäckte den gamla kaprifolen långt nere nästan vid roten så den ville inte vara med mera. Det är mord!!! Det blev även några Pelargoner, Dr W, Akvarello, Gösta, Nancy o några till. Somliga ärligen köpta o betalade – andra födelsedagsblommor från Birgitta!

Jo, så kom ett kort med posten, undertecknat Marianne. Men… jag vet inte vilken Marianne, känner flera – och min förmåga att känna igen handstilar har gått samma väg som ansiktsigenkänningen – borta med vinden. Så jag la ut på Fb om nån känner igen sig, men ingen anmält sig än… kortet stämplat Rosersberg vilket inte säger mig nåt alls.

Jag har ju aldrig varit särskilt anfäktad av åldersnoja men nu kände jag av det lite, men då kom Pelle till min räddning, o sa att det var värre innan födelsedagen. När den väl var över blev det bättre, å tamme tusan hade han inte rätt! Nu känns det helt ok!

Agneta, din tur i oktober!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s