Häxans dag Hälsomässa

Standard

Idag har Lena och Lena, dvs jag varit till Buskåkers Gästgifveri på Hälsomässa. En mycket trevlig tillställning med utställare av mångahanda slag. Bl a var Ewa Säterdahl där o pratade om sin nya bok – https://lenabn.wordpress.com/2022/01/24/nytt-i-bokhyllan-antligen/ Athomia Kärleken är livet. Jag har ju redan köpt den o håller på o läsa för fullt, men inser att det går sakta att läsa för mig, det är så stora saker som avhandlas i den. Men språket är så vackert så det är ett nöje att läsa!

Jodå det var runt 20 utställare så det fanns mycket att välja på; prova-på-behandlingar, köpa kristaller, kortlekar mm. Många trevliga människor att prata med!

Och naturligtvis lyckades jag utmärka mig. Fick lämpligt nog ett yrselanfall o stöp handlöst ikull alldeles utanför ingången till gästgiveriet. Blankis med vatten på gjorde det inte lättare att hålla sig på benen… så jag var redigt blöt om benen när jag kom upp. Och troligen kommer det att blomma upp blåa fläckar på mig till imorgon, och min artosaxel fick sig en kyss o värker duktigt. Men i vanlig ordning klarade jag skallen!

När dagen gick mot sitt slut så bjöd Ewa Säterdahl hem oss på en kopp te. Så en trevlig dag kunde inte avslutas bättre! Tack Ewa! Men jag tror att Ewa är dåligt sällskap för Lena o mig, hon har dåligt pli på klockorna hon med!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s