Så har ytterligare en vecka gått…

Standard

… och jag börjar känna mig klar med de stora dragen på Stentryckeriets hemsida.

Det kommer säkerligen till mer, men det känns som om det är mest småplock kvar just nu, sånt där som att markera underrubriker med fetstil o annat sånt smått. Sen ska jag filma lite när dom trycker med stora pressen, å då måste ju konstnär finnas på plats, vilket det gör först nu… så nog håller jag mig sysselsatt!

För dig som vill se vad jag pysslat med, kolla in WWW.STENTRYCK.SE

Hemsidan de hade var snickrad i WordPress , dvs samma som min blogg, men därifrån till hemsidessnickrande var ett rejält kliv, kunskapsmässigt ! Så jag är tämligen nöjd med mig själv just nu.💝💖💗💓💞💕💞💓💗💖💝

Men…. det som skulle ske under min arbetsträning har inte riktigt inträffat – att jag skulle få upp farten o kunna jobba 3-4 timmar per dag. Jodå det går bra enstaka dagar, men då landar jag i soffan när jag kommer hem o är knappt tilltalbar. Å andra sidan så kör jag ju bil igen! Landvägskörning dagtid= inga större problem Jippi!!! Fortfarande lite tveksam till stadskörning och mörkerkörning dock.

Så har jag ju lärt mig att sova gott på nätterna! Så skönt det är!!! OK, sömnen funkar inte alla nätter, men det tar sig – som mordbrännarn sa….

Annons

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s