ingen rast och ingen ro…

Standard

eller nåt sånt.

Nu i vår, när nästan all datorutrustning krånglat för mig, har ju även internetkopplingen varit minst sagt instabil o jag har ringt supporten flera gånger. Driftstörningar o vet inte allt vad det varit. Till idag, när ingen åska är i luften o inga driftstörningar rapporterade. Men ingen kontakt med internet. Jag har ju ändå nånstans trott att roten till det onda ändå varit själva datorn, eftersom den varit synnerligen vrång. Men jag hade fel!

Killen på bredbandssupporten jag pratade med kollade o kollade o kollade … o konstaterade att mitt bredbandsmodem är döende… suck. Kanske inte så konstigt i en datorvärld där en 6 månader gammal dator är GAMMAL, mitt bredbandsmodem är 6 ÅR GAMMALT! Så supportkillen kommer att skicka ett nytt modem o fram tills dess att det kommer så får jag väl finna mig i driftsavbrott nu o då. Men det kallar jag bra service (även om jag inte fått det nya modemet än… )

O skrivaren har jag inte fått tillbaka än heller.

Så här sitter jag o fyller hårddisken med släktforskargrejs från CD o DVD istället …

»

 1. Det är eländigt när datorgrejer krånglar, men jag blir sur på datorhatare, dom finns ju fortfarande, sådana som av principiella skäl inte tycker om datorer. Vet inte varför jag kom att tänka på dom nu, när ajg borde reta om mig än mer på vår knäppskalle till granne som inte förstår att han måste beskära syrenplantorna har har planterat.jag har lagt in en bild i facebook på plantorna

  Gilla

  • Jag gillar DATORER och INTERNET, det är inte det, men jag gillar inte när det krånglar ….

   Det är som med el o vatten – det ska bara fungera…. 🙂

   Gilla

 2. Ja liksom tidningen ska komma och telefonen ska fungera…………bussen i tid och bilen ska starta. och FRAMFÖR ALLT, ska apoteket ha den medicin man blivit ordinerad. man ska inte behöva beställa den till veckan därpå…..

  Gilla

 3. Fick nytt av samma anledning för – i mitt tycke – inte alls länge sen. Men det ár väl snart dags igen…

  Gilla

  • Ja, för även om jag rycker ström + telefonjacket till datorn när det är åska i luften …. Ibland börjar det ju åska när man inte är hemma å då kan man inte göra mycket …

   Så jag ska väl egentligen inte klaga – har modemet fungerat i 6 år så har det väl gjort sitt….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s