I am such a lucky girl….

Standard

Titta en sån fin RÖD juklapp TOMTEN kom med till mig igår!

TACK SNÄLLA TOMTEN!! ! ! !!

Satt ju häromdagen o suktade o sa att jag önskade mig en ny lillekamera med lite bättre zoom än den jag hade (som om inte 10x zoom skulle räcka…) Å så kommer tomten med en ny lillekamera med 18x zoom till mig! Å SÅÅÅ GLAD JAG BLEV!

Idag har en hel del av dagen gått åt till att bekanta mig med nya kameran o dess knappar – den är ju inte riktigt lik min gamla… men nästan. Men sånt är ju bara roligt – när man har gott om tid o kan sätta sig o läsa bruxen med kameran i hand o testa knapparna.

Vill du veta mera om mitt nya lilla RÖDA underverk kan du läsa på Nikons hemsida som du hittar här. Brukar ju skoja o säga att jag är Nikonist om nån frågar – jag har ju vant mig vid hur Nikons menyer o ”det inre är upplagt” så man känner igen sig lite från kamera till kamera. Andra märken har sin egen logik – så det gäller ju bara att hitta det som passar en själv. För jag tänker inte ge mig in i nån diskussion om vilket märke som är ”bäst” – objektivt sett vet jag inte! Men jag vet att Nikon passar MIG bäst! Å visst är den röda vacker… 🙂

Jodå, vi gav o fick andra julklappar oxå när vi var till syrran o hennes familj igår – vi hade som vanligt en trevlig kväll! God julmat o trevligt sällskap, vad kan man mera begära?

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s